ĶermenisKrūtis/Intīmā zona

Parunāsim par TO

Intīmās zonas veselība un tvirtums ir tēma, kuru mēs bieži atstājam novārtā. Taču tam ir tik liela nozīme sievietes dzīvē! Sākot no labām partnerattiecībām, beidzot ar pašapziņu.

Konsultē: “Veselības centrs 4” Ginekoloģijas nodaļas vadītāja Ilona Kampara

Šobrīd tehnoloģijas strauji attīstās un Latvijā pieejami vairāki lāzeri intīmo problēmu risināšanai, no kuriem jaunākā ir DEKA frakcionētā CO2lāzera metode MonaLisa Touch.

Tā paver iespēju ātri, aptuveni 15 minūšu laikā, bez sāpēm un blaknēm atrisināt daudzas delikātas problēmas, tostarp urīna nesaturēšanu, maksts sausuma un atslābuma sindromu. Lāzera princips neatšķiras no tā, ko pielieto sejas procedūrām – stimulējot kolagēna šķiedras, tiek atjaunota āda intīmajā zonā, atgriežot tai tvirtumu un elastību. Bez tam, tiek minimizēts rētaudu un tūskas veidošanās apstrādātajos gļotādas rajonos.

Salīdzinājumā ar citiem lāzeriem, Mona Lisa Touch ļauj pacientēm saņemt plašāku mūsdienīgo procedūru klāstu. Mainot iekārtas uzgaļus, to var pielietot jaunveidojumu likvidēšanai starpenes rajonā, leikoplakijas ārstēšanai, kā arī dzemdes kakla ķirurģijā un kaunuma lūpu remodelēšanai.

Motodes priekšrocības:

  • mazinvazīva procedūra (bez audu griezieniem, asiņošanas, šuvēm);
  • nav nepieciešama vispārējā anestēzija;
  • pēc procedūras nav jālieto nekādi medikamenti (antibiotikas, atsāpinošie preparāti u.c.);
  • procedūra ir alternatīva hormonaizvietojošai terapijai;
  • procedūru veic dienas stacionārā;
  • uzreiz pēc procedūras sieviete var atgriezties ikdienas dzīvē;
  • 48 stundas pēc procedūras var atsākt dzimumdzīvi;

Ginekoloģiskās injekcijas

Vēl viens jaunums intīmās veselības sfērā ir hialuronskābes injekcijas. Jā, tieši tā. Šo metodi Eiropā pielieto jau vairākus gadus un nu tā pieejama arī pie mums. Hialuronskābes filleru injekcijas intīmajā zonā palīdz novērst dažādus estētiskus defektus, diskomfortu, palīdz uzlabot seksuālo baudu un dzimumdzīves kvalitāti. Šīs injekcijas atjauno ādas vingrumu, tvirtina, piešķir apjomu. Procedūra tiek veikta, izmantojot lokālu anestēziju, un efekts saglabājas aptuveni pusotru gadu. Labākam efektam lāzerterapiju var kombinēt ar injekcijām.

Lai uzdotu jautājumu speciālistam vai pieteiktos uz konsultāciju, spied šeit: Piesakies konsultācijai
vc4.lv

 

Atstāt Komentāru