Figūras korekcijaĶermenis

Tievē pareizi! Padomi un inovācija tauku šķelšanai

Lai atbrīvošanās no liekā svara būtu efektīva, jāievēro vairāki būtiski priekšnosacījumi. Iepazīstinām arī ar jaunāko Lutronic enCurve tehnoloģiju, kas palīdz ātrāk notievēt un likvidēt liekos tauciņus uz neatgriešanos.

Konsultē: Dr. Guna Havensone. “Veselības centrs 4” estētiskās medicīnas klīnikas “4. Dimensija” ārste – uztura speciāliste, ķermeņa estētikas speciāliste.

 Sākam ar cēloņiem

Aptaukošanās, celulīts, saistaudu vājums – ir dažādas problēmas, kuru risināšanai nepieciešamas atšķirīgas pieejas. Ne tikai neveselīgs uzturs vai iešana ar līkumu sporta zālei ir iemesls liekajam svaram. Tikpat lielā mērā pie vainas var būt hormonālie traucējumi, sirds un asinsvadu slimības, ilgstošs stress vai citi iemesli. Tāpēc pirmais solis ceļā uz veiksmīgu svara zaudēšanu ir vizīte pie speciālista. Tikai iepazīstot savu problēmu iespējams atrast labāko veidu tās ārstēšanai.

Sabalansēts uzturs

Uzturam ir noteicošā loma labas fiziskās formas iegūšanā un uzturēšanā. Pirmais priekšnoteikums – ēst regulāri un sabalansēti, lai nodrošinātu organismu ar tam nepieciešamajām olbaltumvielām, vitamīniem, minerālvielām. Dažādas drastiskas diētas traucē vielmaiņas procesiem, tāpēc rezultāts ir īslaicīgs un vienlaikus pasliktina pašsajūtu, kā arī pasliktina ādas kvalitāti. Svara zaudēšanas laikā ļoti liela nozīme ir tieši ādas stāvoklim, tāpēc ieteicams uzturā lietot produktus, kas satur  cinku (jūras produkti, liellopu gaļa, aknas, kviešu dīgsti, zirņi, sēklas) magniju (neapstrādāti graudi, auzas, zaļumi), varšu (pupiņas, rieksti) sēru (ķiploki, olas, sīpoli, redīsi), silīciju (rudzu maize, bietes). Visas šīs minerālvielas piedalās kolagēna sintēzē, kas ir mūsu ādas saistaudu galvenais būvelements.

Kompleksa pieeja un darbs

Organisms ir vienots veselums, un tikai kompleksa pieeja dos vēlamo rezultātu. Ar procedūru kursu būs par maz, jāievēro noteikts dienas režīms, kurā ieteicams atvēlēt laiku arī kustībām. Pats galvenais – nevajadzētu sev pārāk bieži dot dažādas atlaides. Pašdisciplīna ir atslēgas vārds labai fiziskajai formai un pašsajūtai. Būtiski ir arī atbrīvot prātu no “atļauju  – aizliedzu’’ programmas. Uzturam, dienas režīmam un aktivitātēm ir nozīme, taču ne drastiskā režīmā. Visam ko dari ir jārada prieks un labsajūta. Mainot domāšanu un attieksmi, mainīsies arī organisma reakcija uz notiekošo.

Jaunums! LUTRONIC radiofrekvences iekārta enCurve

Nerada diskomfortu

Šai iekārtai šobrīd nav analogas Latvijā un procedūra ir daudz komfortablāka nekā citas šobrīd pieejamas taukus šķeļošās metodes. Tas ir tādēļ, ka procedūrā izmantojamie aplikatori nesaskaras ar ādu, kur atrodas nervu receptori, tāpēc nav jūtama dedzinoša un karsējoša sajūta. Procedūras laikā tikai jūtams siltums, ko pavada viegls vējiņš, līdzīgi kā solārijā. Līdz ar to šī metode ir pat patīkama.

Var apstrādāt lielu laukumu

Iekārtas komplektācijā ir 2 veidu aplikatori – vēderam, sēžas daļai un mugurai, kā arī augšstilbiem un augšdelmiem, kas dod iespēju apstrādāt lielāku laukumu. Iekārtas princips balstās uz radiofrekvences metodi, kas apvienojumā ar precīzi izvēlētu jaudas līmeni ļauj selektīvi atlasīt un uzkarsēt zemādas taukus līdz optimālai (45 °C) temperatūrai, pasargājot epidermu un dermu. Tā rezultātā tauku šūnas sairst un pēc tam dabīgā ceļā tiek izvadītas no organisma.

Procedūru var veikt reizi nedēļā, ieteicams ir 6 procedūru kurss. Kā zināms, taukšūnas neatjaunojas, tāpēc kombinējot procedūras ar atbilstošu uzturu un fiziskajām aktivitātēm, rezultātu iespējams saglabāt ilgstoši.

Ievēro! Lai palīdzētu sašķeltajiem taukiem ātrāk izvadīties no organisma, procedūru starplaikos pastiprināti jādzer ūdens.

Lai pieteiktos konsultācijai spied šeit: Piesakies konsultācijai

 

 

Atstāt Komentāru