MatiMatu kopšanaTesti/Pieredze

Botox matiem? Jauna tendence matu atjaunošanai. Procedūras TESTS

Ja pēc ziemas sezonas mati kļuvuši sausi, spuraini un grūti ieveidojami, lielisks risinājums ir matu atjaunošanas procedūra, piemēram, matu liftings ar botoksa efektu.

Protams, ka termins “botokss” mums pamatā saistās ar injekcijām. Taču arī matu kopšanas sfērā šo vārdu sāk lietot arvien biežāk. Gluži tāpat kā injekcijas sejai, matu procedūras ar botoksa efektu zināmā mērā palīdz matiem “atgriezt jaunību”. Jā, tieši, tā, jo arī mati noveco. Gadiem ejot matu folikulas iztērē savas rezerves, un laika gaitā tie paliek plānāki un sausāki, kutikulas kļūst cietākas un trauslākas. Papildus ietekmi uz matu stāvokli atstāj ārēji faktori – vide, dzīvesveids, ķīmiska apstrāde. Tāpēc matu atjaunošanas procedūras noteikti nedrīkst novērtēt par zemu.

Beautyexperts devās uz Skaistums institūtu Liora izmēģināt Botox Effect procedūru, kurā tiek izmantoti itāļu zīmola Nika Age Restore profesionālie produkti.

Pirms aprakstīt procedūru, pavisam īsi par tajā izmantojamo līdzekli Nika Lifting Crystals. Tā sastāvā ir aktīvo vielu komplekss Reborn Complex – ekskluzīva formula ar matu šķiedru nogludinošiem komponentiem, antioksidantiem un mitrinātāju. Sasaldētā veidā (temperatūrā -20 ° C) flakona sastāvs ir kristālu formā, no kā arī radies nosaukums. Meistars uzsilda flakonu zem silta ūdens straumes, tādā veidā pārvēršot kristālus šķidrumā, bet pievienojot līdzeklim ūdeni, tas pārvēršas par krēmu.

Mati pirms un pēc procedūras.

Procedūra sākas ar matu stāvokļa novērtēšanu un mazgāšanu. Pēc tam matos tiek ieklāts Nika Lifting Crystals līdzeklis un atstāts uz 20 minūtēm zem sildošas lampas. Pēc skalošanas meistare matus izžāvē un apstrādā ar matu taisnotāju, lai nofiksētu iegūto rezultātu, kas ir redzams uzreiz. Mati ir kļuvuši jūtami biezāki, elastīgāki un brīnišķīgi spīd. Meistare gan piekodina, ka ilgākam efektam (tas saglabājas aptuveni mēnesi) ieteicams matus mazgāt un kopt ar līdzekļiem, kas nesatur parabēnus. Nākamajā dienā ar prieku konstatēju, ka matu ieveidošana kļuvusi daudz vienkāršāka, jo tie ir gludi, nespurojas un ir daudz pakļāvīgāki.

Mati nākamajā dienā – daudz vieglāk ieveidojami, gludāki, pakļāvīgāki un spīdīgi. 

Rezumējot varam ar pārliecību teikt, ka matu procedūra patiešām nodrošina spēcīgu atjaunošanu un atgriež matiem zaudēto enerģiju. To noteikti vajadzētu veikt pēc ziemas perioda, kad mati cietuši no vēja, aukstuma un sausā gaisā, kā arī pēc matu ķīmiskas apstrādes – balināšanas, krāsošanas, taisnošanas. Būtiski atzīmēt, ka atjaunojot bojāto matu struktūru, šī procedūra vienlaikus tos padara spēcīgākus arī pret apkārtējās vides ietekmi.

Skaistuma institūts Liora kontakti:

Tallinas iela 18, tālrunis 67373721, 26821593

epasts: liora@liora.lv

web: liora.lv

Pieteikties konsultācijai šeit: Piesakies konsultācijai

 

Atstāt Komentāru