DzīvesveidsPadomi/pieredze

Dāvanas, kas aizkustinās jebkuru sirdi!

Svētku priekšvakarā ik uz soļa manāmas reklāmas, kas tā vien kliedz “nopērc mani!”. Tiek piedāvāts no maziem nieciņiem cūkas formātā, jo 2019.gads tomēr ir dzeltenās cūkas gads, līdz kārtīgām sadzīves tehnikas iekārtām un pat automašīnām. Bet vai tiešām visas šīs lietas pasaka “Tu esi man svarīgs un man rūp, lai Tu būtu vesels un laimīgs”?

Mēs esam sagatavojuši alternatīvo dāvanu sarakstu, kas ir vērtīgāks par kārtējo putekļus krājošo Ziemassvētku relikviju omes bufetē. Zemāk atradīsi dāvanas, kas iepriecinās ikvienu un noteikti sagādās daudz vairāk patīkamu emociju, kā jebkura spīdīgā papīrā iesaiņota manta. Tās ir dāvanas ar pievienotu emocionālo vērtību, kas aizkustinās ikvienu sirdi.

 

Dāvana mammai – Mamma vienmēr ir nesavtīgi rūpējusies par Tevi un nu ir pienācis laiks parādīt, ka Tu vēlies, lai arī mamma atļaujas būt Sieviete un sevi palutināt. Lieliski piemērota tam ir neinvazīva sejas ādas liftinga procedūra ar Lutronic Infini aparātu.  Ja mamma jau sen sapņo par kakla ādas liftingu, sejas ovāla vai plakstiņu pacelšanu, bet nav gatava ķirurģiskai operācijai, tad šī metode tam ir ideāli piemērota un mamma noteikti atzinīgi to novērtēs.

Dāvana tētim – Ģimenes pārgājieni svētdienās, atvaļinājums kalnos un ikvakara pelde tuvējā ezerā? Arī aktīvā dzīvesveida piekritējiem ir jāpārbauda veselība, lai kādā brīdī aktivitātes nepāriet negatīvā prizmā. Uzdāvini tētim vispārējo veselības pārbaudi (check-up testu), lai pārliecinātos, ka ar veselību viss ir kārtībā un arī turpmāk tētis var drošu sirdi skriet pakaļ mazbērniem un nobraukt Latvijas riteņbraucēju vienības braucienu Siguldā.

Check-up programma ir ideāli piemērota aktīviem, progresīvi domājošiem, taču aizņemtiem un nodarbinātiem cilvēkiem, kuriem laiks un kvalitāte ir lielākā vērtība, jo visas veselības pārbaudes ir iespējams veikt efektīvi organizētā procesā.

 

Dāvana māsai – Māsa pilngadības jūtīs izdomājusi uztaisīt savdabīgu tetovējumu, uz kuru tagad pašai skatīties ir nedaudz neērti? Vai arī pārspīlējusi ar permanento make-up un māsas uzacis izskatās neveikli? Uzdāvaini iespēju atbrīvoties un tetovējumu atstāt atmiņās vai arī atgriezt atpakaļ skaistos sejas pantus bez drūmi biezajām uzacīm.

Šodien ir pieejami lāzeri, kas efektīvi likvidē ne tikai melnus, bet arī krāsainus tetovējumus (tostarp sarkanā un brūnā krāsā), permanento grimu un tumšus pigmentācijas laukumus uz ādas.

Dāvana brālim – Brālis jau labu laiku sūdzas par savilkumu mugurā no sēdošā darba un nepārtrauktu stresu? Uzdāvini brālim mirkli relaksācijas – zemūdens masāža lieliski tiek galā ar nogurumu, spriedzi un atpūtina ne tikai ķermeni, bet arī prātu.

 

Dāvana vecmammai – Vecmamma ir tas cilvēks, kurš ir izauklējis gan mammu vai tēti, gan arī Tevi, māsas un brāļus. Vecmamma vienmēr ir bijusi klāt svarīgākajos dzīves brīžos un turējusi apskāvienā nebaltos brīžos. Vai nav pienācis laiks pārbaudīt, no kā radies tas smagums kājās, kad tik vieglu soli vairs nevar paskriet pakaļ mazbērniem? Uzdāvini vecmammai vēnu diagnostiku, lai vecmamma mierīgu sirdi var turpināt spert daudzum jo daudz vieglu soļu.

 

Dāvana opim – Opis noteikti novērtēs rūpes no mazbērnu puses, kad dāvanu maisā ieraudzīs nosūtījumu uz sirds uz asinsvadu izmeklējumiem. Tagad ir arī pieejami pēdējās paaudzes EHO KG ultrasonoskopijas diagnostikas aparāti, ar kuru palīdzību sirdi iespējams izmeklēt trīsdimensionāli un četrdimensionāli – opim noteikti patiks šīs jaunākās tehnoloģijas.

 

Dāvana vedeklai – Kad pavisam nesen ir saņemta prieka vēsts par mazuļa pieteikšanos un sākas brīnumjaukais gaidīšanas laiks, tad skaista un sirdi aizkustinoša dāvana būs 4D ultrosonogrāfiija. Šis izmeklējums ir būtiski informatīvs augļa virspusēji novietoto struktūru apskatei (seja, mugurkauls, ekstrimitātes utt.). Šis izmeklējums topošajiem vecākiem ļauj ieraudzīt savu mazuli citas kvalitātes attēlos.

Dāvana svainimPirts apmeklējums ir sena un pārbaudīta metode ķermeņa labsajūtas un miera radīšanai. Kad svainis pēc saviem ikdienas darbiem vēl paspēj brīvdienās vai vakaros atbraukt ciemos, lai salabotu pilošo krānu vai uzliktu piemājas bruģīti, viņš noteikti būs sajūsmā zem eglītes atrast pirts apmeklējumu, kuru uzbaudīt vienatnē vai kopā ar savu mīļoto sievu. Uzdāvini labsajūtu un ļauj atvilkt elpu no ikdienas skriešanas un stresa!

 

Dāvana dēlam – Kad dēls sasniedzis sarežģīto pusaudžu vecumu un pats zina visu labāk par visiem, bet tomēr ir redzams, ka pusaudža sejas un muguras daļas ādas problēmas dēlu manāmi nomāc, tad ir pienācis laiks uzdāvināt vizīti pie dermatologa un ļaut to apmeklēt vienam pašam – tomēr liels puika jau! Izvēlies labākso dermatologus Rīgā un uzdāvini dēlam uzticību savam ārstam un veselīgu ādu!

Dāvana meitai – Mazā meitiņa jau kļuvusi par mazu dāmu un tā vien gribas viņu palutināt ar kādu skaistuma procedūru? Uzdāvini viņai manikīra un pedikīra apmeklējumu, jo skaistas un koptas rokas un kājas ir modē jebkurā vecumā un meita noteikti priecāsies par kādas spilgtas krāsas nadziņiem!

 

Uzdāvini prieku un dāvanas ar pievienoto vērtību, jo galvenais, lai mūsu mīļie būtu veseli, laimīgi un mums blakus!

 

Lai skaisti un sirds silti svētki!

 

Atstāt Komentāru