Uncategorized

dermaOxy skābekļa terapija – starojošai ādai!

DermaOxy neinvazīvā mezoterapija – tieši tas, kas vajadzīgs Tavai sejai gada tumšajā periodā, kad āda ir īpaši izslāpusi pēc skābekļa un svaiguma. Tas ir ātrs un efektīvs risinājums sejas ādas mitrināšanai, tonizēšanai un liftingam. 

Konsultē: kosmētiķe Katrīna Upeniece.

Kas ir dermaOxy procedūra?

dermaOXY skābekļa terapija ir izveidota, lai nodrošinātu nevainojamu mijiedarbību ar ādu. Īpaša uzmanība ir pievērsta sastāvdaļu izvēlei, kas lieliski darbojas kopā, stimulējot dabiskos procesus ādā, lai būtiski uzlabotu tās veselību, struktūru un palielinātu mitrumu ādā.

Procedūras veikšanai tiek izvēlētas izejvielas ar pierādītu pretnovecošanās efektu, īpašu uzmanību pievēršot krunciņu un smalku līniju samazināšanai, ādas mitrināšanai, lai kopumā iegūtu veselāku ādu. dermaOXY ir kopjoša, barojoša un efektīva ādas kopšanas produktu līnija, kura kopā ar skābekļa terapiju, klientam sniedz efektīvus un redzamus rezultātus jau pēc pirmās procedūras. Skābekļa terapija ir droša neinvazīva ārstēšanas metode, kuru veic, izmantojot apstiprinātu ierīci lietošanai medicīniskos nolūkos, bet šeit tā tiek izmantota kosmētikas kontekstā.

dermaOXY terapija ir plaši pazīstama, pateicoties tās spējai samazināt un novērst ādas novecošanās pazīmes, atjaunojot ādas šūnas un palielinot mitrinošo vielu klātbūtni ādā.

Skābekļa procedūra sastāv no 2 posmiem:

  1. posms. Serumu uzklāšana, izmantojot izsmidzināšanas un gaisa plūsmas uzgali
  2. posms. Ādas masāža ar In2OXY zīmuli (tīra skābekļa padeves uzgalis), lai aktivizētu serumu.

Vai šai procedūrai nepieciešama kāda īpaša sagatavošanās?

Procedūrai nav nepieciešama īpaša sagatavošanās. Ja speciālists konstatēs, ka āda ir tādā kārtībā, lai varētu veikt procedūru, to var veikt jau pirmajā reizē, atnākot pie kosmetologa. Šo procedūru var arī kombinēt ar citām procedūrām sejas ādas uzlabošanai – dermabrāziju, dermapen, dažādiem pīlingiem u.c. procedūrām.

Vai ir kādi ierobežojumi, lai veiktu dermaOxy procedūru?

Īpaši ierobežojumi procedūras veikšanai nav – to var veikt, sākot no 25 gadu vecuma, kad ādā sāk samazināties kolagēna, elastīna un hialuronskābes daudzums.

Kādas ir procedūras priekšrocības, salīdzot ar parastajām kosmetoloģijas procedūrām, piemēram, sejas masāžu vai kādu masku?

Veicot šo procedūru, rezultāts būs jau redzams pēc pirmās reizes. Ideālam rezultātam būtu ieteicams veikt procedūru kursa veidā – 6 reižu kurss, reizi divās nedēļās! Procedūra ir efektīvāka par citām, jo ar skābekļa terapiju mēs varam aktīvās sastāvdaļas ievadīt daudz dziļāk ādā nekā, piemēram, ar klasisku sejas masāžu. Ādas stāvoklis acīmredzami uzlabojas, tiklīdz tā saņem visas nepieciešamās vielas, kas tai trūkst. Arī skābekli, ko nodrošina šī procedūra.

Ja klientam plānots kāds svarīgs pasākums, kur nepieciešams tūlītējs rezultāts, tad var veikt šo procedūru dienu pirms notikuma un rezultāts būs acīmredzams un patīkams. Procedūru var veikt arī dienas pirmajā pusē – pēc procedūras nav nekāds diskomforts ādai vai apsārtums, tāpēc pēc procedūras droši starojošu ādu varēs doties ikdienas gaitās.

Kāpēc ādai tik svarīgs ir skābekļa daudzums, ko dod šī procedūra?

Izmantojot izsmidzināšanas un skābekļa strūklas metodes, šūnu membrānas caurlaidība palielinās līdz pat 400 reizēm, ļaujot aktīvām sastāvdaļām iekļūt dziļāk ādā un veidot rezerves. Tādā veidā sasniedzot labāku rezultātu.

Kas ir galvenie ieguvumi pēc procedūras?

Galvenais ieguvums ir tūlītējs efetks jau pēc pirmās reizes – acīm redzami uzlabojas sejas tonis un izlīdzinās samlkās krunciņas. Āda tiek intensīvi mitrināta, pabarota. Šo procedūru var veikt jebkurā gada laikā, neskatoties uz laikapstākļiem, jo skābeklis un vitamīni ādai ir nepieciešams arī vasarā un pavasarī, kad liekas, ka āda pati par sevi jau sāk atdzīvoties.

Procedūra piemērota arī ļoti jūtīgai āda, to var veikt pēc dažādām lazerprocedūram/ ilgstošas uzturešanās saulē. Procedūras laikā arī iespējams katram ādas tipam/ stāvoklim piemeklēt piemērotāko serumu/ aktīvās vielas, lai āda saņemtu efektīvāko risinājumu tās uzlabošanai.

Vai ir vēl kādas īpašas iespējas šai procedūrai? 

Procedūra piemērota ne tikai sejas ādas uzlabošanai, bet arī matu veselības veicināšai un augšanas stimulēšanai.

 

“Derma OXY” procedūra ir pieejama SIA “Veselības centrs 4” filiālēs:
Dermatoloģijas klīnika,
Skanstes iela 50, Rīga;
tālr.: 67847102, 28381189
Estētiskās medicīnas klīnika “4. Dimensija”,
Pulkveža Brieža iela 15, Rīga;
tālr.: 26655577, 67016721

Atstāt Komentāru