Figūras korekcijaĶermenis

Ardievas tauciņiem! TOP3 procedūras figūras korekcijai

Ziema ir laiks, kad dāmas un, nenoliegsim, arī kungi, pastiprināti sāk pievērst uzmanību savai figūrai, jo vasaras sezona vairs nav aiz kalniem un tomēr gribot negribot būs kaut mazliet  jāatkailinās. Iepazīstinām ar jaunākajām un efektīvākajām metodēm, kas palīdzēs tikt pie kārotās figūras un pludmales sezonu sākt lieliskā formā!

Konsultē: Dr. Guna Havensone. “Veselības centrs 4” estētiskās medicīnas klīnikas “4. Dimensija” ārste – uztura speciāliste, ķermeņa estētikas speciāliste.

Pirms uzsākt cīņu ar lieko svaru, jānoskaidro tā cēloņi. Un tie var būt dažādi – ģenētika, vielmaiņa, endokrīnā sistēma, uztura paradumi, apkārtējā vide, klimats, stress, fiziskas aktivitātes, kaitīgie ieradumi u.tml. Lielākā kļūda – pašam uzsākt cīņu ar šo problēmu, piemēram, sākot ievērot drastisku diētu. “Bieži vien kroka vēdera lejasdaļā, virs ceļgaliem un augšdelmos veidojas gravitācijas ietekmē. Ja pārāk aizrausies ar diētām un sporta zāli, šie centieni dos nevis rezultātu, bet pretējo efektu. Tas pats attiecas uz augšstilbiem, kur novērojama celulīta problēma. Ja šis celulīts ir vairāk mīksts, tas saistīts nevis ar taukaudiem, bet novecošanās procesiem, kā rezultātā samazinās ādas elasticitāte,” skaidro Havensone. Attiecīgi, ņemot vērā problēmas iemeslus, tikai speciālists var noteikt atbilstošāko metodi tās ārstēšanai. Havensone uzsver, ka labāku rezultātu dos dažādu metožu kombinēšana, kas tiek dēvēts par “sviestmaizes principu”. Tādā veidā konkrētas problēmas novēršanai var izmantot vairākas tehnoloģijas. Piemēram, ar vienu iekārtu šķeļot taukšūnas dziļākos ādas slāņos, ar citu – stiprinot ādas virskārtu. Speciāliste arī piebilst, ka pamatformu ķermenim nosaka muskuļi un tehnoloģijas var pievilkt ādu, bet, ja muskuļu nebūs, estētiskais rezultāts nebūs tik labs, kā varētu vēlēties. Tāpēc jāsaprot, ka procedūra nav brīnumnūjiņa, kas atrisinās visas problēmas un pašiem jāseko līdzi kā uzturam, tā fiziskajām aktivitātēm un ūdens patēriņam.

TOP 3 figūras korekcijas metodes efektīvam rezultātam

Procedūra ar LUTRONIC radiofrekvences iekārtu enCurve

Ar ko īpaša:  Šī ir Latvijā pirmā bezkontakta iekārta, kurā tiek izmantota īpaša, precīzi izvēlētas jaudas radiofrekvence, kas neskar ādas virsējos slāņus. Nokļūstot uzreiz zemādas tauku slānī, taukšūnas  tiek uzkasētas līdz 45 °C temperatūrai, sašķeltas un pēc tam dabīgā ceļā izvadītas no organisma.

Kādos gadījumos iesaka: Zemādas tauku likvidēšana plašākā zonā, izteikts celulīts, aptaukošanās.

Procedūras norise: Procedūra ir pilnībā automatizēta. Virs apstrādājamās vietas tiek novietots atbilstošs aplikators un personalizētā pretestības sinhronizēšanas aplikācija (PISA) veic atbilstošus mērījumus, lai nodrošinātu precīzu audu sildīšanu. Aplikators ir aprīkots ar gaisa režīmu, kas novērš jebkādu apdeguma risku. Tā kā procedūras laikā nav saskares ar ādu, kur atrodas nervi, nav jūtama karsējoša sajūta. Metode nerada diskomfortu un pēc tās nav novērojami zilumi, apsārtums vai tūska.

Procedūras ilgums un intervāls. Procedūras ilgums vēderam vai mugurējai daļai ir aptuveno 45 minūtes, bet abām rokām vai kājām – 60 minūtes. Intervāls – vadoties no situācijas, aptuveni reizi nedēļā līdz vēlamā efekta sasniegšanai.

 

Procedūra ar Ultra Shape Power ultraskaņas iekārtu

Ar ko īpaša: Ar šīs metodes palīdzību var panākt plastiskai ķirurģijai līdzvērtīgu rezultātu. Tā šobrīd ir vienīgā mazinvazīvā metode, kas šķeļ zemādas blīvos taukus. UltraShape procedūras laikā laikā taukšūnas tiek likvidētas un šie iznīcinātie zemādas tauki neatjaunojas.

Kādos gadījumos iesaka: Lokāli tauku nogulsnējumi atsevišķās problēmzonās, kur citas metodes (dieta, sports, masāžas) nav devušas gaidīto rezultātu.

Procedūras norise: Procedūras laikā ar ultraskaņu selektīvi iedarbojoties uz zemādas taukiem, tiek iznīcinātas tauku šūnas līdz pat 2 cm dziļumā. Procedūra fokusēti iedarbojas tieši uz konkrēto laukumu, bez karsēšanas vai saldēšanas, mehāniski šķeļot taukšūnas apvalku. Tādēļ šī metode ir absolūti droša un nesāpīga. Lai organisms labāk tiktu galā ar šlakvielām, pēc tās jāievēro virkne pasākumu, kas saistīti ar pietiekamu ūdens patēriņu un veselīgu uzturu. Pēc procedūras vizuāli nav manāmi zilumi, audu sabiezējumi, pietūkums vai nejūtība.

Procedūras ilgums un intervāls: Efekts ir redzams jau pēc pirmās procedūras, kuras laikā var atbrīvoties vismaz no 1,5 cm. Ieteicamas  procedūru kurss ir  3 līdz 4 reizes un tās veic ne biežāk kā vienu līdz divas reizes mēnesī.

 

Procedūra ar Vela Shape III iekārtu

Ar ko īpaša: Jaunākā un inovatīvākā tehnoloģija estētiskajā medicīnā ādas elasticitātes atjaunošanai un figūras korekcijai. Apvieno vairākas tehnoloģijas – vakuumu, infrasarkano starojumu (IF) un radiofrekvences (RF) enerģiju, kā arī mehānisko masāžu. Šāda kombinācija ļauj vienlaikus likvidēt virspusējo tauku rezerves un nostiprināt ādu.

Kādos gadījumos iesaka: Ādas stiprināšanas, elasticitātes atjaunošanai. Iesaka kombinēt ar iepriekšminētajām taukus šķeļošām metodēm. Efektīgi risina celulīta problemātiku. Iesaka pēc lipolīzes, straujas svara zaudēšanas, dzemdībām.

Procedūras norise: Procedūra tiek pielāgota katram klientam individuāli atbilstoši risināmai problēmai un zonai. Vienā reizē var apstrādāt vairākas zonas, piemēram, vēderu un sānus. Inovatīvā iekārta pati aprēķina nepieciešamo enerģijas daudzumu atbilstoši ādas un audu pretestībai. Procedūras laikā jūtama sildoša sajūta, jo ādas virsējā kārtā tiek uzkarsēta līdz 45 °C temperatūrai, tomēr kopumā tas nerada diskomfortu. Iekārtas aplikators aprīkots ar vakuumsūkni un  masāžas veltnīšiem, kas nodrošina ciešāku apstrādājamās zonas un siltuma avota mijiedarbību, kā arī ar mehānisku iedarbību uzlabo mikrocirkulāciju un veicina limfas atteci. Pēc procedūras uz nelielu brīdi novērojams apsārtums, kas ātri pazūd. Nākamajā dienā iespējama neliela tūska.

Procedūras ilgums un intervāls: Aptuveni 40 minūtes, atkarībā no apstrādājamās zonas laukuma. Rezultāts jūtams jau pēc pirmās procedūras un to veic reizi mēnesī. Profilaktiski iesaka uzturošas procedūras reizi trijos mēnešos.

Atceries!  Figūras korekcijas procedūras ir papildus slodze organismam, kuram jātiek galā ar sašķelto taukšūnu šlakvielām, izvadot tās no organisma. Tāpēc jālieto ievērojami vairāk šķidrums. Divas nedēļas pēc procedūras jāēd veselīgi, jāierobežo produktu lietošana, kas veido triglicerīdu rezerves, piemēram, saldumi, balto miltu ēdieni.

Procedūras pieejamas: Veselības centrs 4” estētiskās medicīnas klīnikas “4. Dimensija”.

Pieteikties konsultācijai šeit: Piesakies konsultācijai

Atstāt Komentāru