Krūtis/Intīmā zona

Pati pilnība – krūšturi radīti īstām sievietēm

ANITA produkciju atradīsi Medicīnas un skaistumkopšanas preču veikalā DYNASTY Brīvības ielā 180, Rīgā. Te preces varēsi apskatīt, iegādāties vai veikt individuālu pasūtījumu pēc sarunas ar mūsu konsultantiem.

Pie mums varēsi apskatīt sezonas aktuālos krūšturu un peldkostīmu modeļus un uzzināt vairāk par tieši Tev nepieciešamo. Uzzini vairāk rakstot info@dynasty.lv vai zvanot +371 67553388.

Zīmols ANITA radīts 1886.gadā, tā pirmie ražotie produkti bija elastīgie bikšturi un citas ortopēdiskās preces. Sākot ar 1900. gadu uzņēmums sāk ražot korsetes un jostas sievietēm.

1960.gadā zīmols ANITA sāk pievērst būtisku uzmanību nišas produktu izstrādei, barošanas krūšturi, grūtnieču biksītes, pēcoperāciju krūšturi un krūšu protēzes.

Zīmola virzības sauklis ir radīt sievietēm ar īpašām vēlmēm un vajadzībām produktus to īpašajām situācijām.

Uzmanības centrā īsta sieviete

Sievietes ķermenis ir mainīgs, jutīgs, tāpat arī katras sievietes ikdiena. Neērta apakšveļa, kas radīta tikai acu priekam jau sen ir pagātne. Mēs vēlamies, lai apakšveļa pildītu savu funkciju, nevis mēs pildītu tās funkciju.

Tādēļ zīmola ANITA komanda, radot katru produktu pievērš uzmanību vissmalkākajām detaļām. Piemērotība, funkcionalitāte, izskats un komforts.

Pirms nonākšanas tirdzniecībā 100% katru ANITA krūštura modeli un izmēru pielaiko un testē vairākas sievietes, pārbaudot tā piemērotību, funkcionalitāti un komfortu.

Materiālu izvēle Tavam komfortam

ANITA apakšveļa tiek ražota no uzticamiem, sertificētiem tekstilmateriāliem, kas saņēmuši Oeko Tex Standard 100 sertifikātu. Šo sertifikātu piešķir izstrādājumiem ar ādai ļoti draudzīgu pH vērtību un, kuri nesatur azokrāsvielas vai alerģiju izraisošas krāsvielas.

Izmēri no AA līdz J

Nav noslēpums, ka sievietēm ar mazām un īpaši lielām krūtīm, piemeklēt ērtu un izmēram atbilstošu krūšturi bieži rada galvassāpes. Zīmols ANITA ir parūpējies par katru no mums – krūšturi pieejami sākot no AA līdz pat J krūštura izmēram. Krūšturi pieejami plašā izmēru amplitūdā, pie tam katra izmēra īpatnībām pielāgotas arī smalkas krūštura detaļas – precīzas vīles un atbalsta punkti, kas anatomiski pareizi balsta krūti un ļauj izjust maksimālu valkāšanas komfortu gan mazo, gan lielo krūšu īpašniecēm.

Detaļas un tehnoloģija

Izvēlies modeli, kurš atbilst Tavam krūšu izmēram un Tavām vajadzībām un vēlmēm.

Lencītes

Krūštura lencīšu audums veidots no maiga, patīkama auduma. Tas neberž un neatstāj nospiedumus. Lencītes ir regulējamas, lencīšu platums, lielāka izmēra krūšturiem, ir proporcionāli platāks.

Padušu zona

Krūštura ārējās maliņas padušu zonā izšūtas ar elastīgu materiālu, tās veidotas ekskluzīvi ANITA zīmolam. Maliņas veidotas tā, lai neradītu diskomfortu, berzi. Maliņu forma veidota ērtā attālumā no padusēm.

Krūšu bļodiņas forma

Krūšu bļodiņas forma katram modelim veidota atbilstoši bļodiņas izmēram: sadalīta četrās zonās, katras zonas izšuvuma vieta balsta krūti maksimālam komfortam, īpaši pielāgotas lielo krūšu īpašniecēm vai veidota pēc SPACER CUP principa, – ražota no gaisu caurlaidīga materiāla ar mīkstu formas polsteri.

­Zemkrūšu lente

Plata un mīksta zemkrūšu lente, kas nodrošina papildu atbalstu zem krūtīm un maksimālu komfortu.

Atstāt Komentāru