EpilācijaĶermenis

Ardievas liekajam apmatojumam – ātri un efektīvi!

Alma Soprano ICE lāzeriekārta

Ir vairāki veidi, kā atbrīvoties no liekā apmatojuma, no kuriem inovatīvākais – lāzerepilācija. Jaunākās paaudzes iekārta Alma Soprano ICE ļauj lieko matiņu problēmu risināt ātri, efektīvi un bez diskomforta sajūtas.

Iesaka: Skaistuma klīnikas “4.Dimensija” dermatoloģe Sandra Vizule

Liekā apmatojuma likvidēšanai dažādas fotoepilācijas un intensīvi pulsējošās gaismas iekārtas pamazām nomaina inovatīvas lāzertehnoloģijas. Tām ir daudz būtisku priekšrocību, piemēram, iespēja procedūru veikt jebkurā gadalaikā, kā arī apstrādāt iesauļotu ādu. Droša apmatojuma likvidēšanas iespēja visiem ādas tipiem. Pierādīta efektivitāte arī gaišu un smalku matu epilācijā, izņemot sirmus matus.

Lāzeriekārtas darbības pamatā ir piemeklēti 3 dažāda garuma gaismas viļņi, kas spēj iedarboties uz matu sakni, matu sīpoliņu un tauku dziedzeriem. Pateicoties ICETM tehnoloģijai, kas atdzesē ādas virsmu, tiek novērsta sāpju sajūta. Iekārtas efektivitāte ir klīniski pierādīta vairāk kā 6 gadu garumā. Iekārtas uzgaļi ir piemēroti arī apmatojuma likvidēšanai jutīgās un grūti aizsniedzamās vietās – nāsīs, uz deguna, uz ausu maliņām, ausīs, virslūpai, arī uz pirkstiem un citur.

Procedūru skaits un periodiskums atkarīgs no apstrādājamās zonas, hormonālā līmeņa, iedzimtības un matu augšanas ātruma, to resnuma un cietības. Vidēji nepieciešams aptuveni četru procedūru kurss, pēc tam pietiks ar vienu procedūru gadā. Jāatzīmē, ka lāzerepilācijai piemīt arī kosmētiski/ ārstniecisks efekts. Piemēram, pēc bikini vaksācijas matiņi nereti mēdz ieaugt, bet ar šīs metodes palīdzību jau pēc pirmās procedūras šo neestētisko ādas izskatu iespējams atrisināt.

Lai uzdotu jautājumu speciālistam vai pieteiktos uz konsutlāciju, spied šeit: Piesakies konsultācijai

www.dimensija.lv

Atstāt Komentāru