Ikdienas ādas kopšanaPadomi/pieredze

Ādas kopšanas pamats – pīlings

Ir dažādu veidu un iedarbības pīlingi, bet pirms izvēlēties sev piemērotāko, ieteicams konsultēties pie speciālista.

Konsultē:  “Wellslim centrs” kosmetologs Edīte Saukāne

Palīdzi ādai atjaunoties

Āda ir dzīvs organisms, kurš nepārtraukti atjaunojas. Ja mēs neatbrīvojamies no vecā, tā dēvētā atmirušā raga slāņa, tiek kavēta jaunu šūnu veidošanās. Veicot dažādus pētījumus speciālisti secinājuši, ka jaunībā āda pilnībā atjaunojas 28 dienās, bet sasniedzot 50 gadu vecumu, vairs tikai aptuveni trijos mēnešos. Tādēļ nobriedušai ādai pīlingu nepieciešams veikt biežāk, ievērojot regularitāti.

Līdzekļi, kurus izmanto pīlinga procedūrās, palīdz sašķīdināt raga slāni, stimulējot tā nolobīšanos. Iedarbojoties uz ādas dziļākiem slāņiem, pīlings veicina kolagēna sintēzi, kā rezultātā  āda kļūst blīvāka un elastīgāka. Bez tam, pēc šādas procedūras labāk uzsūcas kosmētikas sastāvā esošās aktīvās vielas, kas uzlabo ādas kvalitāti.  Pīlinga procedūru laikā āda saņem arī masāžu, kas stimulē asinsriti un uzlabo skābekļa piegādi šūnām, stimulējot to atjaunošanos.

Neklausi draudzeni, bet speciālistu

Skaistumkopšanas salonos tiek piedāvāts ļoti plašs sejas ādas attīrīšanas procedūru klāsts. Visizplatītākā ir sejas attīrīšana ar augļskābēm, enzīmu pīlings, ēterisko eļļu arompīlings, ķīmiskais pīlings utt. Ādas attīrīšanu var veikt arī mehāniski, kā arī izmantojot īpašu aparatūru. Jebkurā gadījumā – pareizāko un konkrētai problēmai piemērotāko metodi palīdzēs izvēlēties speciālists. Tāpēc, pirms uzsākt pīlinga procedūru kursu, vēlams doties pie dermatologa un veikt attiecīgu diagnostiku.

AHA PĪLINGI UN TERAPIJA

AHA pīlings ir sejas ādas attīrīšanas, mitrināšanas, atjaunošanas un stimulēšanas procedūra, pielietojot augļskābju terapiju, izmantojot vielas, ko iegūst no augļiem, cukurniedrēm, vīna, skābpiena. Šīm skābēm ir mazas, ūdenī šķīstošas molekulas, kas ātri izvadās no organisma. To galvenā īpašība ir vājināt saites starp epidermas šūnām, secīgi paātrinot dabīgo ādas nolobīšanās procesu. Tās aktivizē ādas šūnu reģenerāciju, balina ādu, mazina pigmentāciju. Šis pīlings novērš grumbu rašanos, „iztīra” tauku dziedzeru izvadus, novērš to „aizsērēšanu”, piņņu rašanos un veicina sejas ādas kvalitātes uzlabošanos.

ULTRASKAŅAS PĪLINGS

Pīlings ar ultraskaņu ir droša, nesāpīga un neinvazīva metode kvalitatīvai sejas ādas tīrīšanai, kas ir piemērota jūtīgai, problemātiskai un taukainai ādai. Sejas tīrīšana ar ultraskaņu tiek izmantota, lai cīnītos ar ādas virsējās kārtas netīrumiem, problemātiskas ādas ārtēšanai, ādas atjaunošanai un liftinga efektam. Procedūras efekti: tiek noņemts raga slānis (epidermas virsējā kārta), tā rezultātā tiek uzlabota sejas krāsa, tiek attīrītas poras un noņemts liekais sebums, āda izskatās gludāka, procedūras laikā izmantotās kosmētikas dabiskās sastāvdaļas dziļi mitrina ādu un atjauno to, kā arī ultraskaņas masāžai piemīt neliels liftinga efekts.

ĶĪMISKIE PĪLINGI (AR KONSULTĀCIJU)

Ķīmiskais pīlings ir kosmētiska ādas procedūra, kas veicina paātrinātu ādas atjaunošanos kontrolētā veidā, izmantojot ķīmiskus ādas eksfoliācijas preperātus, kas iedarbojas uz dažādiem ādas slāņiem. Galvenie pīlinga mērķi ir attīrīt un uzlabot skābekļa piegādi, padarot ādu mitrinātu un izvadot sārņus, attīrīt aizsprostotās poras, cīnīties ar ādas novecošanas procesu, izlīdzināt ādas toni un piešķirt tai mirdzumu. Katram individuāli tiek pielietota atbilstošākā ķīmiskā pīlinga metode.

Lai uzdotu jautājumu speciālistam vai pieteiktos uz konsultāciju, spied šeit: Piesakies konsultācijai
www.wellslim.lv

Atstāt Komentāru