SejaSejas ovāls/vaigi

Kā novērst ādas novecošanas pazīmes? ELOS iekārtu testē aktrise Regīna Devīte

Iesaka VC4 Dermatoloģijas klīnikas dermatoloģe Tatjana Ļiņova

Ja skats spogulī vairs neapmierina un sāk traucēt tādas problēmas kā krunciņas, ādas atslābums un blāvums, laiks sejas liftinga procedūrām.

Viena no efektīvākajām tehnoloģijām ādas liftingam uz doto brīdi ir ELOS Plus Trinity multifunkcionālā iekārta. Tai ir plaša aplikatoru izvēle ar dažādu fizisko faktoru kombināciju: Radiofrekvences (RF) enerģija + IPL; RF enerģija + diožu lāzers; RF enerģija + IF gaisma, kas nodrošina daudz efektīvāku terapiju dziļākajos ādas slāņos, sniedz lielāku komfortu un drošību.

Tā ir patīkama un ļoti efektīva 40 minūšu ilga procedūra, kuras laikā tiek stimulēti mūsu pašu ādas vidējā slāņa dermas fibroblastu šūnas, kura rezultātā tiek sintezēts kolagēns un elastīns. Šie divi elementi atbild par ādas tonusu un elastību, īpaši parādoties pirmajām ādas novecošanās pazīmēm. Tās laikā pacienta sejas vaigu un zemzoda dermas un zemādas audi tiek “izsildīti” ar radiofrekvences viļņiem līdz 44 C°, kam ir pierādīta efektivitāte ādas liftinga (grumbiņu samazināšanās) panākšanā, limfodrenāžai un kopējā apjoma samazināšanai. Ādas virskārta procedūras laikā netiek iesaistīta un traumēta, līdz ar to šo procedūru ir atļauts veikt gan vasarā, gan ziemā un nav nepieciešams veikt pastiprinātus saules aizsardzības pasākumus. Maksimālais efekts parādās 25 – 28 dienu laikā, pēc pilna kursa (3 procedūras) veikšanas.

Ņem vērā!

RF procedūras nedrīkst veikt, ja ir metāliskas struktūras zemādā (mezo- diegi, zelta diegi, titāna implanti), jo radiofrekvence tās uzsilda, kas nav patīkami, var pat būt sāpīgi pacientam, retos gadījumos izraisa apdegumu un var stimulēt nevēlamu rētošanās procesu.

To nedrīkst veikt pacientiem ar atsevišķām blakussaslimšanām. RF terapiju neveic, ja nesen ievietoti hialuronskābes šķidrie implanti, jo radiofrekvence sekmē šo implantu ātrāku sadalīšanos. Ja plānots veikt kombinētu terapiju, sejas ādas tonusa un atjaunošanās procedūru kurss jāuzsāk ar ELOS Plus Trinity iekārtu, kas stimulēs audu dabisko spēju atjaunoties.

Procedūru ar ELOS multifunkcionālo iekārtu testē aktrise Regīna Devīte.

Sūti jautājumu vai piesakies konsultācijai šeit: Piesakies konsultācijai

Atstāt Komentāru