Krūtis/Intīmā zona

Pārliecība, drošība un labsajūta – ANITA Care

ANITA Care produkciju atradīsi Medicīnas un skaistumkopšanas preču veikalā DYNASTY Brīvības ielā 180, Rīgā. Te preces varēsi apskatīt, iegādāties vai veikt individuālu pasūtījumu pēc sarunas ar mūsu konsultantiem.

Pie mums varēsi apskatīt sezonas aktuālos krūšturu un peldkostīmu modeļus un uzzināt vairāk par tieši Tev nepieciešamo. Uzzini vairāk rakstot info@dynasty.lv vai zvanot +371 67553388.

Pārliecība, drošība un labsajūta

ANITA TRI PRO VITA SYSTEM

ANITA krūšturi, krūšu protēzes un peldkostīmi kopā veido ANITA Tri Pro Vita sistēmu. Visas preces tiek izgatavotas ekskluzīvi ANITA rūpnīcās, lai klientiem garantētu augstākos standartus. ANITA sniedz sievietei nepieciešamo pārliecību, drošību un labsajūtu, lai viņa justos vislabāk.
Krūšturi
Peldkostīmi
Krūšu protēzes

ANITA Care Krūšturi

ANITA Care krūšturi un krūšu protēzes ir perfekta kombinācija, jo tās ir harmoniski izstrādātas valkāšanai kopā vai atsevišķi, piedāvājot valkātājam modernu dizainu izvēli un optimālu funkciju.

  1. Ar augstāku piegriezumu, cieši pieguļošu, elastīgu kakla izgriezumu, lai atbalstītu krūšu formu un efektīvi nosegtu rētaudus
  2. Augstāka centrālā daļa un elastīga dekoltē zona, lai nodrošinātu perfektu izmēra atbilstību
  3. Krūšturu bļodiņas izstrādātas, lai atbilstu krūts protēzei, un dod lielisku formu un atbalstu
  4. Regulējamas elastīgās lences, kuru platums palielinās līdz ar krūštura izmēru, lai nodrošinātu atbilstošu atbalstu
  5. Auduma platums un biezums padušu zonā veidots atbilstoši, lai būtu ērts rētaudiem un nosegtu tos
  6. Plats un augsts piegriezums starp krūšu bļodiņām, lai droši noturētu krūšu formu un efektīvi nosegtu rētaudus
  7. Plata un mīksta zemkrūšu lente, kas nodrošina papildu atbalstu zem krūtīm un maksimālu komfortu

ANITA Care Peldkostīmi

ANITA Care peldkostīmu kolekcija piedāvā plašu, stilīgu un elegantu peldkostīmu izvēli, kā arī skaistus, saderīgus aksesuārus, kas papildinās tēlu. Peldkostīmu kolekcija izstrādāta, vadoties pēc jaunākajām modes tendencēm un dizainiem, tie tiek izgatavoti no augstas kvalitātes auduma un materiāliem, lai sieviete saņemtu vislabāko kvalitāti un augstākos standartus. ANITA Care peldkostīmu kolekcija piedāvā plašu, stilīgu un elegantu peldkostīmu izvēli, kā arī skaistus, saderīgus aksesuārus, kas papildinās tēlu. Peldkostīmu kolekcija izstrādāta, vadoties pēc jaunākajām modes tendencēm un dizainiem, tie tiek izgatavoti no augstas kvalitātes auduma un materiāliem, lai sieviete saņemtu vislabāko kvalitāti un augstākos standartus.

  1. Augstāks izgriezums, elegants dekoltē drošai valkāšanai un rētu piesegšanai
  2. Sānos atveramas protēzes kabatas nodrošina drošības sajūtu peldēšanas laikā
  3. Dizainēts un izgatavots diskrētam un dabiskam krūšu izskatam
  4. Funkcionālas, regulējamas lences
  5. Plašāk nosegts rajons padušu zonā nodrošina diskrētumu un komfortu, pārvietojoties un peldot

ANITA Care krūšu protēzes

Visas ANITA Care krūšu protēzes tiek izstrādātas ANITA rūpnīcās, lai nodrošinātu augstākos ražošanas standartus un kvalitāti.

ANITA ir vienīgais uzņēmums, kas ražo mikrošķiedras, gaisu caurlaidīgas krūts protēzes, kas ērti pieguļ pie krūškurvja sienas.

ANITA krūšu protēzes apvieno dabisko formu un dizainu – tās ir veidotas tā, lai varētu perfekti pielāgoties neoperētajai krūtij, piešķirot dabisku un saderīgu izskatu, kompensējot zaudētos audus un sniedzot vislabāko iespējamo formu, atjaunojot apjomu un pārliecību. Tas viss dabiskā audu svarā un bez diskomforta vai kustību ierobežojuma.

Visi silikona gēli un krūšu protēžu ārējie apvalki ir rūpīgs roku darbs, tie ir medicīniski pārbaudīti un tos ir testējušas sievietes, lai nodrošinātu ādai draudzīgu, maksimāli maigu materiālu izvēli.

ANITA Care piedāvājumā arī īpaši pielāgota krūšu protēze peldēšanai.

      

Atstāt Komentāru