Ķermenis

Tavas veselības un labsajūtas komplekts – katrai dienai

Šķiet, ka katrs zinām kādu anekdoti, kas stāsta par vīriešiem un to rūpēm par veselību. Kā zināms, katrā jokā slēpjas daļa patiesības. Tādēļ mēs esam sagatavojuši ”Vīrieša veselības un labsajūtas komplektu”, kas preventīvi parūpēsies par Tavu labsajūtu un veselību.

Visus šos produktus iegādājies DYNASTY veikalos vai www.dynasty.lv interneta veikalā.

Neslēpies zem cepures
Vairāk kā 50% vīriešu līdz 50 gadu vecumam ir novērojama dažādu pakāpju androgēnā matu izkrišana, nereti tas skar vīriešus jau agrā jaunībā. Laikus sākot ārstēt alopēciju vari veiksmīgi aizkavēt matu izkrišanu vai pat atjaunot iepriekšējo matu biezumu.

tricology intensive hair loss shampoo
mesoestetic tricology hair loss shampoo delikāti attīra galvas ādu, tam ir ar ādu saderīgs pH līmenis. Tas cīnās ar katru no daudziem faktoriem, kas ir atbildīgi par vīriešu un sieviešu androgēno alopēciju, kavējot tās attīstību.

Šampūns uzlabo asinsriti galvas ādā, tādējādi tiek nodrošināta aktīvāka barības vielu piegāde matam, stimulē matu augšanu un mitrina matus. Tas padara matus ļoti gludus un neizraisa galvas ādas kairinājumu vai niezi.

tricology hair growth intensive lotion
Intensīvas iedarbības losjons pret matu izkrišanu ar aktīvi atjaunojošu iedarbību uz mata folikulu. Losjonā esošās aktīvās vielas cīnās ar katru no daudzajiem faktoriem, kas ir atbildīgi par vīriešu un sieviešu androgēno alopēciju.

Losjons uzlabo asinsriti galvas ādā, tādējādi tiek nodrošināta aktīvāka barības vielu piegāde matam. Stimulē matu augšanu un mitrina matus.

Pārliecinošs solis
Katrs Tavs solis ietekmē Tava ķermeņa veselību, tādēļ ir svarīgi kādus apavus Tu izvēlies. Jāpievērš uzmanība apavu materiālam, zoles pacēlumam, iekšzoles uzbūvei un apavu funkcionalitātei. Vārdu salikums ”komforta apavi ” jau sen vairs nenozīmē nemodernus apavus. Izvēlies apavus, kurus radījuši ražotāji, kas specializējas anatomiski pareizi veidotu apavu tirgū.

Zīmola berkemann komforta apavi, ne vien labi izskatās, bet arī nodrošina komfortu, uzturot dabiski pareizu pēdas fizioloģisko pozīciju, kā arī kompensē dažādas pēdu īpatnības.

Vēnu pārslodze un vēnu slimību profilakse ir aktuāla ikvienam no mums. Ilgstošs darbs sēdus vai stāvus pozīcijā, bieži lidojumi, pārgājieni, kāju slodze, kā arī dažādi veselību ietekmējoši kaitīgie faktori skar mūs katru – arī Tevi! Ja kādreiz pastāvēja uzskats, ka kompresijas zeķes jānēsā tikai veselības problēmu gadījumā, tad šodien skaidri zināms, ka tās var uzlabot Tavu ikdienas dzīves kvalitāti arī profilaktiski.

Izvēlies zīmola Bauerfeind VenoTrain business kompresijas zeķes

Kopti apavi un pēdas
Šķiet, ka šī tēma neprasa paskaidrojumus. Apskati efektīvus produktus, kas palīdzēs Tev parūpēties par šo jautājumu bez rūpēm.

Pēdu svīšana – pagātne
camillen 60 dezodorants pēdām
Ātri atsvaidzina un dezinficē pēdas. Regulāra lietošana mazina svīšanu, novērš niezi un dedzinošas sajūtas pirkstu starpās, kā arī pasargā no dažādām sēnīšu infekcijām.
Līdzekli vari izmantot arī apavu dezodorēšanai.

peclavus dezoderējošs krēms pēdām
Krēms ilgstoši aizkavē sviedru un nepatīkama aromāta rašanos. Tas atsvaidzina, noņem saspringumu un dezodorē. Ļoti labi iesūcas ādā.

ar cieņu pret apaviem
Divi ”MUST HAVE” produkti, katra vīrieša garderobē. Aizsarglīdzeklis apaviem un apģērbam – aizsargās pret mitrumu un netīrumiem. Sprejs – tīrīšanas līdzeklis apaviem, viegli un ērti lietojams visa veida materiāliem.

Sports
Regulāri treniņi, skriešana, pārgājieni – tas viss ir nepieciešams gan fiziskās formas uzturēšanai, gan prāta atslodzei un negatīvo emociju ”izlikšanai”.

Šobrīd, kad treniņus apmeklēt nav iespējams, meklējam jaunus veidus kā turpināt aktīvi kustēties, kad un cik vien tas ir iespējams. Skriešanu, pārgājienus un treniņus mājās vai brīvā dabā liekam prioritāšu saraksta augšgalā.

Treniņiem mājās
Redcord Mini Extra treniņu komplekts
Redcord Mini Extra iespējams ir vispusīgākais un vieglākais treniņa aprīkojums tirgū. Sporta zāle – vienmēr ar Tevi! Ērta uzstādīšana, treniņš visam ķermenim un viegla aprīkojuma pielāgošana atbilstoši Tavām fiziskās sagatavotības pakāpei!

Atbalsti savu ķermeni
Tu noteikti esi pamanījis cilvēkus sportojot ar kompresijas zeķēm un kompresijas piedurknēm. Kompresijas apģērbs sportā nepieciešams, lai palielinātu muskuļu potenciālo aktivitāti, veicinātu ātrāku pienskābes un nevajadzīgo vielu aizplūšanu, absorbētu triecienus un uzlabotu asinriti.

Paaugstināta asinsplūsma palīdzēs uzlabot Tavu sniegumu un samazinās muskuļu nogurumu. Palīdzēs Tev un Tavam ķermenim ātrāk atgūties, lai drīzāk varētu turpināt treniņus un spēt izdarīt vairāk!

Plašo kompresijas apģērba klāstu apskati šeit

Atstāt Komentāru