Seja

Kā kolagēns palīdz uzturēt jaunību?

Vārds kolagēns mūsdienās nu jau, šķiet, nevienam vairs nav svešs. Šis termins plaši tiek izmantots skaistumkopšanas nozarē, īpaši uzsverot pretnovecošanās jeb anti-age produktus.

Kļūstot vecākiem, mūsu ķermenis aizvien mazāk ražo kolagēnu. Patiesībā jau no 25 gadu vecuma kolagēna sintēzes daudzums samazinās. Līdz ar to paātrinās novecošanās procesi, kas ir manāmi ne tikai uz ādas, bet arī mūsu spējā veikt fiziskas darbības.

Kolagēns ir mūsu organismā visvairāk pārstāvētais proteīns. Tas atbild par ādas elastību, tvirtumu un mitruma līmeņa uzturēšanu. Bet tās nav vienīgās kolagēna īpašības, tam ir liela nozīme mūsu matu, zobu, kaulu, muskuļu un īpaši locītavu uzturēšanā. Tas darbojas kā balsts, uzturot mūsu audus elastīgus un stingrus.

Kolagēns skaistumkopšanas produktos

Ja jūsu ādai būs pietiekams kolagēna daudzums, tad tā būs blīva, gluda un elastīga. Tāpat jāuzsver, ka kolagēns spēj piesaistīt milzīgu ūdens daudzumu, līdz ar to āda būs mitrināta. Tā uzvedīsies līdzīgi kā vecumā līdz 25 gadiem, kad grumbiņas vēl bija svešvārds. Savukārt jau pēc 25 gadiem sejas kopšanas līdzekļiem iesaka pievienot krēmus, serumus ar kolagēnu, piemēram, mesoestetic collagen 360º intensive cream, collagen 360º essence, collagen 360º eye contour.

Jāsaka gan, ka liela uzmanība jāpievērš arī kolagēna veidam. Pastāv jūras izcelsmes un dzīvnieku izcelsmes kolagēni. Dzīvnieku izcelsmes kolagēna molekulas būs lielākas un nespēs iekļūt pietiekami dziļi ādā. Savukārt jūras izcelsmes kolagēns būs tuvāks cilvēka kolagēnam un nodrošinās vēlamo rezultātu.

Kolagēns kā uztura bagātinātājs

Lietojot kolagēnu iekšķīgi, mēs nodrošināsim ne tikai spēcīgāku anti-age efektu, bet arī parūpēsimies par savu kaulu, matu, muskuļu un locītavu veselību.

Iesakām mesoestetic collagen 360º elixir, kur būs 6 kolagēna flakoni, kas paredzēti 6 dienām ar intensitāti, kas pietiks mēnesim. Izejot šādu trīs mēnešu kursu, mēs nodrošināsim sevi ar pietiekamu kolagēna daudzumu uz gadu.

Skaistumkopšanas pasaule var šķist sarežģīta, ar neskaitām izvēlēm un iespējām. Jā, tā ir vesela zinātne. Bet tiklīdz mēs tam pievēršamies nopietni, konsultējoties ar saviem skaistumkopšanas speciālistiem – viss kļūst daudz vienkāršāk!

Un rezultāts noteikti ir tā vērts!

Tagi : kolagēns

Atstāt Komentāru