Piere/Acu zonaSejaSejas ovāls/vaigi

2018.gada TOP 3 procedūras sejai

Iesaka skaistuma žurnāliste Una Ulme

Mezoterapija

Plaši lietota, sen zināma injekciju metode, kura saglabājusi savu popularitāti tieši izcilo rezultātu dēļ. Arī pati regulāri veicu mezoterapijas kursu, it sevišķi brīžos, kad ādai nepieciešams uzmundrinājums. Šādā veidā iespējams atrisināt teju vai visas izplatītākās problēmas – atjaunot mitruma balansu, tonizēt, uzlabot ādas elastību un tvirtumu. Un tieši tas mums ir nepieciešams svētku sezonā – mazāk manāmas krunciņas, tvirta āda un svaigums, it kā tikko būtu atgriezusies no atvaļinājuma. Tā kā mezoterapijas kokteilī izmantojamās sastāvdaļas speciālists izvēlas, vadoties no individuālām vajadzībām, tiek risinātas tieši tās problēmas, kas aktuālas šobrīd. Vēl būtisks šīs metodes pluss – iedarbojoties uz ādas pašatjaunošanās mehānismiem, rezultāts ir ilgtermiņa.

Dermatoloģijas klīnika,

tālr. 67847102,

www.dermaclinic.lv

Jett Plasma Lift Profi

Šī inovatīvā tehnoloģija jāizceļ vairāku iemeslu dēļ. Pirmais un būtiskākais – procedūra ir saudzīga un iedarbojas uz ādas atjaunošanās procesiem, nebojājot ādas virsējo slāni. Ar siltuma enerģijas un jonizētas plūsmas palīdzību tiek aktivizēts ilgstošs kolagēna izstrādes process, kā rezultātā āda kļūst stingrāka, krunciņas – mazāk manāmas. Dažādie uzgaļi un ierīces jaudas ļauj iedarboties tieši uz tām zonām un problēmām, kur nepieciešami uzlabojumi, tostarp arī uz rētiņām, asinsvadiem, pigmentiem vai aknes radītajām sekām. Efekts ir tūlītējs, procedūra nav sāpīga, un rehabilitācija pēc tās nav nepieciešama. Maksimāla efekta iegūšanai tiek rekomendētas 6–8 procedūru kurss ar 3–7 dienu intervālu.

Dermatoloģijas klīnika,

tālr. 67847102,

www.dermaclinic.lv

 

Duoblo Hifu

Nobriedušai ādai, kurai nepieciešams liftinga efekts, tiek rekomendēta jaunākās paaudzes augstas intensitātes fokusēta ultraskaņas iekārta Duoblo Hifu. Šī inovatīvā tehnoloģija iedarbojas uz dziļākiem ādas slāņiem, kas izraisa kolagēna šķiedru savilkšanos. Ādas atjaunošanās procesi notiek pakāpeniski, un rezultāts kļūst arvien izteiktāks – izlīdzinās krunciņas, piepaceļas sejas ovāls, un efekts saglabājas ilgāk par gadu! Būtiski atzīmēt, ka ādas virsējais slānis netiek skarts, tāpēc metodi var uzskatīt par saudzējošu un to droši var veikt pirmssvētku laikā.

Dermatoloģijas klīnika,

tālr. 67847102,

www.dermaclinic.lv

 

Atstāt Komentāru